Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Τσιμεντοτεχνική είναι μία από τις πιο πρωτοποριακές βιομηχανίες παραγωγής και διανομής προκατασκευασμένων προϊόντων από τσιμέντο.
Κατασκευάζει μια μεγάλη σειρά τσιμεντοπροϊόντων υψηλής ποιότητας, προμηθεύοντας ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο.

Αποστολή και Όραμα

Σκοπός της Τσιμεντοτεχνικής είναι η ολοκληρωμένη προμήθεια προκατασκευασμένων υλικών από σκυρόδεμα όπως όλων των τύπων τσιμεντοσωλήνων, τσιμεντομπλόκς και φρεατίων καθώς επίσης είδη τοιχοποιίας, πλακόστρωτα και κρασπεδα.

Η εταιρεία μας στοχεύει στην συνεχή ανάπτυξη και παραγωγή νέων πρωτοποριακών προϊόντων.
Αποστολή της εταιρείας είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών της από άποψη ποιότητας, εξυπηρέτησης και τιμής.

Υλοποίηση των Στόχων της Εταιρείας

• Με τη χρήση μηχανημάτων προηγμένης τεχνολογίας, διασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της
• Με τη διάθεση επαρκών αποθεμάτων εξασφαλίζεται η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της
• Με τη μεγάλη παραγωγικότητα του εργοστασίου μας, οι τιμές των προϊόντων μας καθίστανται ανταγωνιστικές

Η εταιρεία έχει την δυνατότητα να διανέμει τα προϊόντα της με ιδιόκτητα φορτηγά και όλα αυτά σε τιμές που πραγματικά δίνουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους πελάτες μας. Η εταιρεία είναι στελεχωμένη από άρτιο προσωπικό και από έμπειρους τεχνικούς. Επίσης, στην εταιρεία έχει ήδη παραχωρηθεί Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας από το 2007.

“Εργοστάσιο τσιμεντοσωλήνων, τσιμεντόλιθων και άλλων
προπαρασκευασμένων προϊόντων από τσιμέντο στην Κύπρο!”

Η εταιρεία δημιουργήθηκε από δύο κορυφαία ονόματα του χώρου, τον Όμιλος Eταιρειών Zemco όπου δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευαστικών και μηχανολογικών έργων για πάνω από 50 χρόνια, και την SPSE Τσιμεντοτεχνική, πρώτη εταιρεία στις κατασκευές και πωλήσεις τσιμεντοσωλήνων στην Κύπρο.

Λεπτομερής έρευνα και ενσωμάτωση καινοτόμων τεχνολογιών στις διαδικασίες παραγωγής, επιβεβαιώνουν ότι τα προϊόντα της Τσιμεντοτεχνικής είναι άριστης ποιότητας και ότι συμβαδίζουν με τα διεθνή πρότυπα και εξελίξεις. Έχοντας εδραιώσει μια στέρεη φήμη επαγγελματισμού, συνέπειας και αξιοπιστίας, η εταιρεία διαθέτει ένα ευρύτατο πελατολόγιο που περιλαμβάνει το δημόσιο και μεγάλα ονόματα του ιδιωτικού τομέα.

Την τεχνολογική υποδομή συμπληρώνει η υποστήριξη που παρέχει το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας. Η δυναμική ομάδα της Τσιμεντοτεχνικής αποτελείται από εκπαιδευμένους χειριστές, επαγγελματίες οδηγούς, μηχανολόγους, ηλεκτρολόγους μηχανικούς και εξειδικευμένους εργάτες με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο και μεγάλη τεχνογνωσία.

ΠΕΛΑΤΕΙΑ

Some of our clients who are using our products and services are: